torsdag 5 januari 2012

Skit va mörkt det är ute jag var inne i stan och köpte nya träningskläder och passade på träna och det var ljust när jag gick in på gympan och skitmörkt efter passet och duschen, men skönt var det..nu är jag hemma och det är rätt tomt i huset för mamma jobbar och pappa är iväg och bowlar med jobbet så jag har hela huset själv och skit oxå att inte M är hemma då hade vi röjt som satan...eller inte soffligg istället hade varit mer rätt///Suddis

3 kommentarer:

  1. Det var jättemörkt när jag körde hem ikväll så att sitta vid vedspisen i värmen med Malin och dricka te är välkommet efter en lång jobbkväll.
    Kram på dig gumman och vi hör imorgon

    SvaraRadera
  2. Sitter på sjukhuset med en pat och väntar på läkaren..såååå kul och hon sover somnar snart själv man blir ju sååå jävla pigg av att sitta.
    Sen ftjänst hem och det vet man ju aldrig när det blir...kul men det är fredag och då finns ju det sommen tröst............///suddis

    SvaraRadera
  3. Hoppas du kommit hem från sjukhuset...=)
    men känner jag dig rätt så ligger du i en skön soffa och spanar på nått kul...hälsa syrran min att hon får gärna ringa imorgon men efter 10..fast då sover ju hon med=)
    Kram på dig gumman och hoppas du inte får en jobbi helg på jobbet

    SvaraRadera